VERZENDEN, AFHALEN EN RETOUREN

VERZENDEN

TLBRG werkt op basis van pre-orders. Bij de productbeschrijving zie je wat de geschatte levertijd ongeveer is. Als jij kleding van TLBRG bestelt, nemen we het in productie. Wanneer de producten bij ons binnen zijn, garanderen we dat je de kleding binnen 14 dagen in huis hebt.

Wij werken met een verzendservice die voor €6,95 pakketten verzendt binnen Nederland. Doorgaans is je pakket vanaf het moment van versturen binnen drie werkdagen bij jou in huis. Op drukke momenten, tijdens feestdagen bijvoorbeeld, kan de levertijd een stuk langer zijn.

AFHALEN

Het kan ook zijn dat je voor de optie 'afhalen in winkel' hebt gekozen. Je kunt de kleding dan ophalen bij STUEN Store nadat je een mailtje van ons hebt ontvangen dat je bestelling klaar ligt. Want nogmaals: we werken op basis van pre-order. Als jij hebt besteld, ligt je kleding nog niet klaar in de winkel. Het kan best zijn dat hier enkele weken overheen gaan. Wil je €6,95 besparen, kies dan voor deze optie.

RETOUREN

Voor ons retourbeleid verwijzen we naar artikel 8 in onze algemene voorwaarden. In het kort: je hebt binnen 14 dagen na aankoop het recht om de kleding te retourneren, mits ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in originele verpakking. De kosten van het retourneren zijn voor jou. Stuur van tevoren een mailtje naar info@tlbrg.com om je retour aan te melden. Geef hierbij aan wat de reden van retourneren is. 

Let op: retouren moeten altijd worden opgestuurd naar IJzerstraat 23a in Tilburg. Heb jij je kleding afgehaald bij STUEN? Ook dan retourneer je naar de IJzerstraat. STUEN aan Willem II-Straat 82 fungeert enkel als afhaaladres en kan je niet helpen met retouren.