OVER ONS

Ontstaan uit liefde voor de stad Tilburg.

Tilburg is een stad volop in ontwikkeling. Een arbeidersstad. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Dat zit nog steeds in de Tilburger, maar vergeleken met jaren terug zijn we in Tilburg momenteel een stuk trotser. We lopen met de borst vooruit.

Trots op de stad, maar vooral trots op de Tilburgers zelf en de initiatieven die daaruit ontstaan. Maar wat ontbrak er volgens ons nog: een tof kledingmerk met een mooie link naar de stad. Hoogwaardige kwaliteitskleding die je ook prima naar je werk kunt aantrekken en waarmee je de blits maakt op een feestje. 

Uit deze behoefte zijn we begonnen met TLBRG; een kledingmerk waarin we gebruik maken van hoogwaardige kwaliteitskleding waarin we een subtiele link naar de stad maken. Zodat jij de stad niet alleen in Tilburg kunt uitdragen, maar veel verder buiten onze stadsgrenzen. 

We werken veel samen met lokale partijen en maken limited edition kledinglijnen op basis van pre-orders. Oftewel: als jij een item bestelt, nemen we hem pas in productie. We werken met lokale leveranciers en het handwerk wordt lokaal gedaan. 

Vind jij het ook tof om samen met ons de stad nog verder op de kaart te zetten? Support de movement, bestel je t-shirt, crewneck of hoodie en draag de stad uit.